top of page

cv laten maken / sollicitatiebrief laten schrijven

Je kunt uren ploeteren op iets waar je geen verstand van hebt. Óf je besteedt het gewoon uit. Een cv laten maken scheelt je uren werk, en het resultaat is een professionele indeling, een strak design en inhoudelijk helder en onderscheidend. Een pitch schrijven alleen al is iets waar de meeste sollicitanten een hele poos op zitten te zweten. Laat staan een sollicitatiebrief. Een professionele schrijver heeft binnen enkele minuten een stukje tekst over jou geschreven waarin de essentie van jouw persoonlijkheid samengevat is. 

Het grote voordeel van een cv laten maken en/of een sollicitatiebrief laten schrijven is de objectieve blik van de ander. Objectief naar jezelf kijken kan namelijk niet. Bij het maken van keuzes, wat wel en wat niet vermelden is dat erg handig. Relevantie voert de boventoon in het resultaat en de selecteur krijgt alleen te zien wat hij wil weten om in te schatten of je een passende kandidaat voor de functie bent.

cv lATEN MAKEN? dit zijn de professionals

Als je besloten hebt een nieuw cv te laten maken, heb je best wat opties. Er zijn aanbieders die je helpen met een template om zelf in te vullen, aanbieders die zelf een maatwerk template voor je bouwen. Sommigen herschrijven je cv op basis van wat je aanlevert en anderen gaan uitgebreid met je in gesprek om tot het perfecte cv te komen. Helemaal aansluitend op de vacature van jouw droombaan. Wil je het liever zelf doen? Maar heb je wel wat hulp nodig? Ook die hulp kun je inschakelen. Op deze pagina verzamelden wij de cv makers van Nederland. Cv laten maken? Hier vind je er vast wel iemand voor.

Sophie DE HAAN

Maakt cv's, schrijft sollicitatiebrieven en optimaliseert LinkedInprofielen.
e8d1ca_d6ee978ddec24a86a84e9eac14b8205a~mv2_edited.jpg

Romy Chatroux

Maakt sollicitatiemagazines.
Romy maakt sollicitatiemagazines_edited.jpg

Melissa Frederiks

Cv templates voor een professioneel cv.
Melissa Frederiks.jpg

Frank van Beek

Een online alternatief voor brief en cv.
Frank van Beek.jpg

Judith Maas

Leert je met haar training om zelf een sterk cv te maken.
Judith Maas (002)_edited.jpg

Marieke Soutendijk

Maakt cv's en cv-sjablonen.
Marieke Soutendijk.JPG

Lisa Berlang

Schrijft en herschrijft jouw sollicitatiebrief.
Lisa Berlang.jpg

Sollicitatiebrief laten schrijven

Wat is het eigenlijk raar hè? Dat voor ALLE banen, jobs en functies goed kunnen schrijven een vereiste is. Terwijl het soms weinig met het werk te maken heeft, zal je toch een goede brief moeten aanleveren om in aanmerking te komen. Nou wij hebben nieuws voor je: dat tijdperk loopt ten einde. Want tegenwoordig kun je prima een professional inhuren om een sollicitatiebrief te laten schrijven. Het enige wat jij goed moet kunnen, is weten waarom jij degene bent die deze functie hebt best van iedereen kan uitvoeren.

 

En welke vaardigheden, persoonlijkheidskenmerken en ervaring je hebt om je geschiktheid te motiveren. Als je dat allemaal overbrengt naar de professionele schrijver die je jouw sollicitatiebrief wil laten schrijven, kan het wel eens genoeg zijn. Professionele schrijvers weten hoe ze triggeren in die eerste zin, en vervolgens volgens een goede structuur alles afvinken wat jouw toekomstig werkgever over jou moet weten. En dat zónder al die clichés waar de selecteurs helemaal klaar mee zijn. Wij verzamelen al die schrijvers voor jou bij elkaar op deze pagina.

cv MAKEN? Hier vind je de beste tips

Toch liever zelf aan de slag om een professioneel cv te maken? Good for you. Ook dan helpen we je graag. In onderstaande blogs vind je tips van de professionals die wij interviewden en van onszelf. Of het nu gaat om creativiteit, die lastige eerste zin of een logische structuur: wij hebben er een blog over geschreven. Lees je goed in en ga er dan eens goed voor zitten. Met een paar pointers is het makkelijker dan je denkt. Wat je ook doet: verval niet in clichés en onderscheid jezelf van de concurrentie met jouw persoonlijke toegevoegde waarde. We wensen je heel veel succes!

bottom of page