top of page

Joyce helpt werkzoekenden om te netwerken

Updated: Sep 24, 2021


Als je hulp zoekt bij solliciteren of het vinden van een baan, staat er een heel leger voor je paraat. Professionals op het gebied van sollicitatiedocumenten, profielfoto's, loopbaancoaching en nog veel meer. Wie zijn deze mensen, wat kunnen ze voor je betekenen en wat zijn hun beste tips voor jou?


Wij interviewen zoveel mogelijk van deze sollicitatiehulp-professionals om antwoorden te krijgen op die vragen. Deze keer: Joyce Verdijk van CONNEQTUS.


HOE help jij mensen succesvoller te worden in solliciteren of het vinden van een baan?


CONNEQTUS is hét Nederlandse platform dat professionals vanuit verschillende disciplines/branches op laagdrempelige wijze met elkaar in contact brengt op ambities te realiseren. Wij maken contact maken gemakkelijk op alle vlakken en dat gaat veel mensen en ook zeker werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar een baan.


Daarnaast vind je er allerlei professionals die jou kunnen helpen, een pagina met vacaturesite-links, werkervaringsplekken en ook een forum waar je je vragen kunt stellen of deel kunt nemen aan een discussie. En het belangrijkste is dat ieder lid bereid is om de ander verder te helpen.Vertel er eens wat meer over, waarom en hoe begon het?


Ik had in mijn vorige baan bereikt wat ik wilde bereiken en ik was klaar voor iets nieuws. Het roer mocht om! Tijdens mijn sollicitatietraject merkte ik hoe lastig het is om in een andere branche een baan te vinden.


Veel bedrijven zoeken verandering maar durven uiteindelijk toch niet te kiezen voor mensen met een andere ervaringsachtergrond. Het gaat dan dus echt om netwerken. Ik miste echter een platform waar professionals op laagdrempelige wijze met elkaar in contact kunnen komen…. dus ik dacht: ”dan richt ik er zelf één op!”


"Veel bedrijven zoeken verandering maar durven niet te kiezen voor mensen met een andere ervaringsachtergrond."

Waarom is CONNEQTUS beHULPZAAM in het kader van solliciteren en/of werk vinden?


Wij halen je op comfortabele wijze uit je comfortzone! Dit platform is echt laagdrempelig, dat merk je aan de verschillende manieren waarop wij contact tot stand brengen, wij helpen elkaar echt verder en wanneer je het lastig vindt om anderen te benaderen dan helpen we je met het zetten van de eerste stap.


En dat is zeker bij het sollicitatieproces van grote waarde. Zo kun je bijvoorbeeld een andere professional uit het vakgebied waar jij in zoekt naar een baan om advies vragen. Wellicht wil hij/zij eens met je meekijken naar je cv of brief.


Of wellicht staan er bij CONNEQTUS vacatures die bij jou passen. Maar ook vind je er een jobcoach of loopbaanbegeleiding. Eigenlijk bieden wij je een zo compleet mogelijk platform voor een vinden van de baan die perfect bij je past!


Wat gaat er mis bij degenen die jij helpt?


Veel mensen vinden het lastig om “koud” te netwerken. Vinden het lastig om anderen te benaderen. Maar ook vinden veel werkzoekenden het lastig om de weg te vinden in het hele sollicitatieproces.Wat krijgen ze concreet van jou?


CONNEQTUS maakt contact maken makkelijk! Door de laagdrempeligheid van het platform, de trainingen, het maken van contacten, door de zoekfuncties en leuke artikelen, interviews en blogs creëren wij een compleet platform waar je alles vindt wat je nodig hebt in je sollicitatieproces. En we bieden je de kans om op laagdrempelige wijze in contact te komen met de juiste professionals uit het vakgebied waar jij in zoekt.


Wat levert het ze op?


Ik kan het (nog) niet garanderen maar ons doel is: EEN BAAN!


Heb jij een top 3 tips over solliciteren voor onze lezers?


1. Maak jezelf zichtbaar (als je altijd achteraan staat word je nooit gezien) op een manier die bij jou past

2. Ga (anders) netwerken, breng wat i.p.v. alleen maar te komen halen. Doe mee met onze netwerkwandelingen, bezoek een ARTwalk of kom naar onze online sessie “NETWERKENDE JOBSEEKERS”.

3. Ga eens ergens een dagje meewerken en laat jezelf zien dat overtuigt de ander het beste!


Meer weten hierover?


Vind jij dit interessant, wil je lid worden van het platform of in contact komen met Joyce om een andere reden? Neem een kijkje op www.conneqtus.nl of stuur een mailtje naar joyce@conneqtus.nl


Heb jij ook een product of dienst waarmee je werkzoekenden helpt?


Ken jij (of ben jij) ook een sollicitatiehulp-professional die wij kunnen benaderen voor een interview? Laat het ons weten!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page