top of page

Loopbaancoach en loopbaanadvies

Als je vast zit in je loopbaan, of je begint er nog maar net aan, kan je best wat coaching en/of advies gebruiken. Je vraagt je af welke kant je op wil, waar je goed in bent en vooral waar je gelukkig van wordt. Soms is dit een hele zoektocht. En soms weet je wel wat je wil maar lukt het maar niet. Een loopbaancoach of -adviseur kan je dan helpen. Hoe een traject met zo'n professional eruit komt te zien, is afhankelijk van jouw hulpvraag. Ben je toe aan een carrièreswitch, kom je net uit een burn-out, probeer je dit juist te voorkomen of sta je nog helemaal aan het begin van je loopbaan? Met gesprekken, verschillende tools om je talenten te ontdekken en ook door het aanleren van vaardigheden, vind je samen een richting die bij je past.

Annemarie Bührs

Loopbaancoaching en coaching on the job
IMG_8506ef4-10zw vierk.jpg

Anika Kampshof

Loopbaanadvies
Anika Sjoukje Geelink (1 van 1)[3724]_edited.jpg

Suzanne den Hollander

Loopbaancoaching, jongerentrajecten en talentenanalyses
Suzanne20211.webp

Wenneke Ong

Lange trajecten loopbaancoaching en talentenscan
Wenneke Ong_edited.png

Sonja Elbers

Me-scan, loopbaanbegeleiding en -coaching
Sonja Elbers.jpg

Annyk Vromen

Loopbaancoaching
Frisse-Blick-Coaching-Annyck-Vromen-Heerlen-6.jpeg.webp

Cécile Reulen

Career consultancy voor studenten en alumni
Cécile Reulen.jpg

Loopbaancoach nodig? Kies iemand die bij je past

Als je erover uit bent dat je hulp nodig hebt in je loopbaansituatie, ga je op zoek naar een loopbaancoach of loopbaanadviseur. Maak je geen zorgen, er keus genoeg. Er zijn loopbaancoaches voor allerlei specifieke doelgroepen en ze hebben ook allemaal hun eigen specialismen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je iemand vindt waarmee je een klik voelt en die werkt volgens een methode of werkwijze die jou aanstaat. Om die reden leek het ons handig, om zoveel mogelijk loopbaancoaches bij elkaar te verzamelen. Zo kan jij een vergelijkend warenonderzoek doen en uiteindelijk kiezen voor iemand waar jij je 100% bij op je gemak voelt. Goed om te weten: je hebt niet per se iemand nodig die bij je in de buurt zit. De meeste loopbaancoaches werken ook remote.

Loopbaanadvies van een professional

Loopbaanadvies en loopbaancoaching zijn twee verschillende dingen, maar er is veel overlap. Een loopbaanadviseur onderzoekt met jou wat de beste vervolgstappen voor je zouden zijn. Daar komen vaak verschillende tests en onderzoekende gesprekken bij kijken. Een coach begeleidt je meer bij het zetten van die stappen. Samen kijken jullie naar praktische zaken, wat je tegenhoudt om ervoor te gaan en welke kleine stapjes je wel kunt zetten bijvoorbeeld. Als coachee word je aan het werk gezet om je eigen doelen te bereiken. Een loopbaancoach geeft ook loopbaanadvies en een loopbaanadviseur coacht meestal ook. Waar kies je voor? Ook dat is weer afhankelijk van je eigen loopbaansituatie. Heb je meer behoefte aan het bepalen van richting? Of weet je precies wat je wil maar kom je -om wat voor reden dan ook- zonder hulp niet verder?

Ben jij ook Loopbaancoach of Loopbaanadviseur?

Ben jij loopbaancoach of loopbaanadviseur en wil jij ook graag op deze pagina zichtbaar zijn? Dat kan! Hoe meer keus, hoe beter de match tussen coach en coachees, lijkt ons. Neem contact met ons op, we vermelden je graag GRATIS op deze pagina.

bottom of page