top of page

Sollicitatietraining en -coaching

Solliciteren kun je leren. In sollicitatietrainingen leer je hoe je het aanpakt van a tot z. Hoe moet je cv eruit zien, hoe motiveer je de reden van solliciteren en hoe gedraag je je tijdens een sollicitatiegesprek? En dan natuurlijk op zo'n manier dat je zeker in de smaak valt bij je toekomstige werkgever. Er zijn sollicitatietrainingen die zich richten op het maken van een cv, er zijn sollicitatietrainingen waarin je oefent om het gesprek te voeren en er zijn sollicitatietrainingen waar álle onderdelen voorbij komen.  

Het grote voordeel van een sollicitatietraining, is dat je bewust bent van wat belangrijk is. Wat een selecteur van je wil zien en hoe je zorgt dat je een fantastische eerste indruk maakt. Je leert welke vragen je kan krijgen en welke vragen je zelf zou kunnen stellen. En dan hebben we het nog niet eens over je houding, wat je met je handen doet en hoe je met zenuwen omgaat.

Sollicitatietraining volgen? Kies hier wat bij je past

Als je besloten hebt om je sollicitatievaardigheden op te krikken, zijn er mogelijkheden genoeg. Zoek jij een online sollicitatietraining of liever live op locatie? Wil jij dat de nadruk op het voortraject ligt of gaat het je puur om het voeren van een gesprek? Of weet je nog niet wat bij je past, en wil je eerst ontdekken wat je nu eigenlijk onder jouw droombaan verstaat? Wij verzamelen ze allemaal. Kijk hieronder of er iemand is met een training die op jouw lijf geschreven is.

Jihad Latal

Sollicitatietrainingen met oefensollicitaties.
Jihad.jpg

Anika Kampshof

Sollicitatietraining en loopbaanadvies
Anika Sjoukje Geelink (1 van 1)[3724]_edited.jpg

LENA DEN OTTER

Onderhandeltraining en meer
DSC06083.jpg

Judith Maas

Leert je met haar training om zelf een sterk cv te maken.
Judith Maas (002)_edited.jpg

Jesse Geul

Sollicitatietraining, eventueel met coaching.
Jesse Geul.jpg

Judith Schoorlemmer

Online en offline sollicitatietraining voor 50-plussers
Judith 2015 4 DEF.jpg

Op zoek naar een Sollicitatiecoach of sollicitatietraining?

Op het moment dat je nog niet weet wat bij je past, je al een tijd solliciteert maar het niet wil lukken en je wat oefening, feedback en pointers kunt gebruiken, is een sollicitatiecoach iemand die je kan helpen. Met een maatwerktracject ontdek je wat bij je past, wat er mis gaat en hoe je obstakels kunt overwinnen. Wie wil dat nu niet, iemand die luistert, je aanmoedigt en je van advies en praktische tips voorziet? Denk jij dat een sollicitatiecoach of training in solliciteren je kan helpen? Kijk op deze pagina of er iemand bij zit die bij je past. We hebben een aantal van hen ook geïnterviewd, dus wil je meer weten over de drijfveren en de programma's van de coaches, lees dan eerst het interview.

Ben je zelf iemand die sollicitatietraining en of -coaching aanbiedt? Wil je ook een vermelding op deze pagina? Je bent meer dan welkom om samen met ons de arbeidsmarkt te empoweren. Neem contact met ons op!

bottom of page