top of page
Image by Jan Huber

Over ons

Alles voor die baan is ontstaan vanuit empathie voor de werkzoekende. Solliciteren is je kwetsbaar opstellen. Elke afwijzing kan je zelfvertrouwen een knauw geven. Het is soms als rijden in dichte mist, met maar een meter zicht. En dat op je toekomst.

 

Wij willen je met tips, inside information en alle kennis die we hebben en kunnen verzamelen een sterkere positie geven als sollicitant. Want als je weet waar je mee bezig bent voel je je al zekerder. En als je weet wat je nog meer kunt doen, heb je de touwtjes weer in handen. Geef niet op, het lukt je wel.

Ikke.jpg

Hoi, Ik ben Paulien

En 'over ons' is nu eigenlijk nog 'over mij'. Ik ben dit blog gestart. Ik heb een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en veel ervaring als (werk)zoekende. Ik weet wat het is om rond te dolen op de arbeidsmarkt.

 

En nu ben ik copywriter. Arbeidsmarktcommunicatie is een van mijn specialismen. Ik schrijf vacatureteksten, teksten voor werken bij-websites en arbeidsmarktcampagnes en heb honderden cv's en sollicitatiebrieven geschreven en gepimpt. Zo heb ik in mijn eentje al best veel te vertellen over dit onderwerp. 

Maar ik wil het niet alleen doen. Ik wil jou graag betrekken bij dit blog. Zodat het blog kan uitgroeien tot een voor- en door platform. Zodat we samen de arbeidsmarkt kunnen empoweren met gratis content.

 

Heb jij iets toe te voegen? Ik denk aan:

  • Recruiters, HR-mensen en arbeidsbemiddelaars die delen hoe ze naar een sollicitatie kijken.

  • Werkzoekenden die sollicitatieavonturen delen in een column.

  • Loopbaancoaches met tips voor degenen die even geen richting weten.

  • Sollicitatieprofessionals zoals cv-makers, sollicitatiecoaches, auteurs en anderen die producten aanbieden op dit gebied.

  • Werkzoekenden die tegen specifieke zaken aanlopen en hun vraag graag behandeld zien in een blog.

Herken je jezelf in bovenstaande? Heb je een ander idee? Opmerking? Wil je een vaste rubriek of een keer een gastblog schrijven? Je bent van harte welkom! Neem contact op via het contactformulier!

Neem contact op

Dankjewel voor je bijdrage!

Promoties en affiliatielinks

Om gratis content te kunnen verstrekken voor de doelgroep, vind je op deze site advertenties en affiliatelinks.

Heb jij ook interesse om jouw product, dienst of vacatures te promoten via ALLES voor DIE BAAN? Vul dan ook het contactformulier in. Fijn als we elkaar kunnen helpen!

bottom of page