top of page

Professionele profielfoto Laten maken

Solliciteren kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een goede foto van jezelf, oftewel een profielfoto. Op je cv en/of op LinkedIn. En het liefst twee verschillende. Dan vullen je sollicitatie en je online presentatie elkaar aan. Wil je zo goed mogelijk tot je recht komen, is het een overweging waard om een profielfoto te laten maken door een professionele profielfotograaf. Je wil zelfverzekerdheid uitstralen, en tegelijkertijd vriendelijkheid. Je moet eruit zien als een kundig persoon en een fijne collega. De foto moet representatief zijn voor wie jij bent en wat jij toevoegt aan de organisatie waar je solliciteert. Dat maakt solliciteren een stuk makkelijker, wijst onderzoek uit. Niet vreemd dus, dat steeds meer mensen naar een fotograaf gaan om een profielfoto te laten maken. En wist je dat er best wel wat fotografen zijn die zich hierin gespecialiseerd hebben? Net als de aanverwante specialismen zakelijke portretten en personal branding fotografie. Hier verzamelen wij deze specialisten. Zit er iemand bij in jouw omgeving?

Wijnand Geuze

Professionele profielfoto's met zelfvertrouwen
Breda en Utrecht
high_res 4.jpeg

Sandra Teusink

Zakelijke portretfoto's
Oldenzaal 
Sandra Teusink_edited.jpg

Mârret vd Heuvel 

Personal branding fotografie
Bakel
Marret_edited_edited.png

Erik Daems

Gespecialiseerd profielfotograaf
Blerick
Erik Daems_edited_edited.png

Maurice Jager

Profiel- en personal branding fotograaf
Arnhem
Maurice Jager.webp

Peter roelofs

Profielfoto's en zakelijke portretten
Utrecht
Peter Roelofs_edited.jpg

Profielfoto LinkedIN

Een LinkedIn profielfoto fotograaf kan veel voor je doen. Die foto is tegenwoordig vaak de eerste indruk die iemand van je krijgt. Met miljoenen leden is LinkedIn een belangrijk netwerk voor professionals. En al die mensen zien jouw profielfoto. Heb je er een vakantiekiekje of een selfie op staan? Dat kunnen ook hele leuke foto's zijn. Maar kom je professioneel over? Dat is een andere vraag. Een goede profielfoto weerspiegelt jouw professionele persoonlijkheid. Geen zorgen, je mag er best vrolijk en vriendelijk opstaan. Graag zelfs. Als het maar niet te casual of melig wordt. Een jasje of kraagje doet veel voor die uitstraling. En recht in de camera kijken ook. Wat ook belangrijk is: een rustige achtergrond. Dat doe je met een effen muur of backdrop. Als de foto buiten is gemaakt zorgt de profielfoto fotograaf er wel voor dat de achtergrond vaag is, en jij scherp op de voorgrond staat. Letterlijk en figuurlijk! Professionele fotografen weten precies hoe ze de juiste houding en uitdrukking op je gezicht toveren. LinkedIn profielfoto fotografen hebben hier een speciale coachingtechniek voor. En dan is het aan hen om op het juiste moment het knopje in te drukken. 

CV foto laten maken

Je bent bezig met je cv en je hebt na een aantal mislukte selfies besloten dat je de cv foto wil laten maken door iemand die daar heel goed in is. Een profielfotograaf, een portretfotograaf of een personal brandingfotograaf. We hebben een aantal kundige fotografen bij elkaar verzameld voor je, met elk een eigen specialisme, stijl en aanpak. Puur een cv foto? Dan zoek je een profiefoto of headshot, zoals sommige fotografen dat noemen. Solliciteer je als zzp-er en wil je jezelf in je professionele omgeving op je portfolio, website of zzp-cv laten zien? Dan is een professioneel portret misschien meer voor jou. Bij personal branding fotografie krijg je meerdere foto's zodat je vaker foto's van jezelf kan delen. Die zijn ook te gebruiken als profielfoto op je cv en LinkedIn, maar ook om een reeks posts te plaatsen op andere sociale kanalen zoals Instagram of Facebook.

Personal branding fotograaf

Waarom je voor een personal branding fotograaf zou kiezen? Nou, dat zit zo. Solliciteren is jezelf vermarkten. Dus als je jezelf als merk ziet, lukt dat beter. Dat is het idee achter personal branding. Je laat jezelf zien zoals je bent, in een omgeving die bij je past. En meestal ben je dan zichtbaar op verschillende kanalen met steeds een andere foto. Dit kun je doen als je gaat solliciteren, maar komt vaker voor bij zzp'ers die bezig zijn met hun eigen zichtbaarheid en promotie. En ook zij solliciteren wel eens naar een opdracht of een tijdelijke positie. Een personal branding fotograaf denkt met je mee om een goede sessie voor te bereiden. Een omgeving die bij je past, met de juiste outfit of meerdere outfits. Ook gebruiken zij vaak props. Dingen die kenmerkend voor jou zijn. Dat kan een voor de hand liggende kop koffie zijn of een laptop, of een out of the box ding zoals een bos heliumballonnen of je hond. Krijg je al inspiratie? Hierboven vind je personal branding fotografen die je helpen om jezelf professioneel te presenteren.

Maak jij ook professionele profielfoto's?

Bij deze nodigen wij alle profielfotografen, personal branding fotografen en fotografen die zakelijke portretten maken uit om contact op te nemen. We voegen je graag gratis aan deze pagina toe. Handig voor iedereen die op zoek is naar een goede profielfoto om sterker de arbeidsmarkt op te gaan. Lijkt het je leuk? Hier vind je het contactformulier.

bottom of page