top of page

Carrièreswitch? Omscholing? Weet je het Even Niet? Hier vind je inspiratie.

Als je weet dat je niet happy bent met wat je doet is het tijd om wat anders te gaan doen. Maar wat? Op deze pagina proberen we je te inspireren met kansberoepen, manieren om te ontdekken wat je wil, omscholingskansen en meer. Ben jij op zoek naar een loopbaancoacht? Kijk dan hier.

Een aantal kansberoepen in de spotlight

Ontdek jouw nieuwe richting

Niet weten wat je wil is supervervelend. Je wil niets liever dan een baan die je leuk vindt én waar je ook nog eens goed in bent. Maar wat is nu jouw ideale job? Bovenstaande professional helpen je bij jouw zoektocht. Maar er is meer wat je kunt doen. Wij schreven deze inspiratieblogs om je te helpen ontdekken wat je wil.

Omscholing: zoek hier jouw opleiding

Weet je al wat je wil of waar je beter in wil worden? Top. Een nieuwe cursus, training of opleiding op jouw cv is een instant-kansenverhoger. Ontdek onder deze opleiders jouw nieuwste bron van waardevolle kennis.

NHA thuisstudies.png

Weet jij veel over omscholingskansen of help je sollicitanten op andere manieren om te vinden wat bij hen past?

Neem dan contact op. We voegen je graag gratis aan deze pagina toe. Handig voor iedereen die op zoek is naar richting, een omscholing of coaching om sterker de arbeidsmarkt op te gaan. Lijkt het je leuk? Hier vind je het contactformulier.

bottom of page